• Danish
  • English

Export Summit 2019

Export Summit 2019

Startdato:25.06.2019

Slutdato:25.06.2019

Tidspunkt: kl. 08.30 - 16.30

Kontakt person:Sabina Kethelz
LOADEMAIL[saket]DOMAIN[odenserobotics.dk]

Hvordan øger vi eksporten af dansk robotteknologi? Og hvordan kan dansk robotteknologi være med til at skabe en positiv global påvirkning?

Robotindustrien tæller stadig en større eksportandel af dansk eksport. Målet er desuden at øge eksportandelen af robotteknologier yderligere. Derfor inviterer RoboCluster, Odense Robotics og Erhvervshus Fyn til Export Summit, hvor vi vil se nærmere på, hvad vi kan gøre på klyngeniveau for at øge eksporten.20190430_Export Summit 19

Formiddagen vil fokusere på, hvordan FN's Verdensmål åbner nye markeds-, udviklings- og investeringsmuligheder for dansk robotteknologi. De styrkepositioner ift. robotteknologien er direkte løsninger til flere af verdensmålene, og vi vil alle kunne høste fordele heraf, hvis vi italesætter det.

BMW Group vil fortælle om, hvordan de fremadrettet – ligesom andre store slutkunder - vil vælge robotintegratorer ud fra, hvem der kan gøre deres produktion mere bæredygtig. Ligesom du vil høre mere om markedsmuligheder i Kina, der ligeledes gearer deres investeringer og aktiviteter i en mere bæredygtig retning.

Eftermiddagen vil give konkrete eksempler fra andre industrier, der med stor succes har organiseret sig i eksportalliancer/-konsortier. Herudover vil vi løfte sløret for, hvilke aktører, der allerede har meldt sig på banen som interesserede i at indgå i eksportpartnerskaber med danske robotvirksomheder.  

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Program 

Program opdateres løbende med nye spændende oplægsholdere.

Se det fulde program på robotmesse.dk

Praktisk 

Tid: Tirsdag d. 25. juni 2019 kl. 8.30 - 16.00
Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Tilmeld dig Export Summit her senest d. 17. juni 2019
Det er gratis at deltage i Export Summit, men der vil blive opkrævet et no-show-fee på 600 kr. 

Export Summit er en del af R-19. Resten af R-19 prgrammet kan ligeledes findes på robotmesse.dk

Kontaktperson
Sabina KethelzSabina Kethelz

Business Development Manager

Odense Robotics

T. +45 4272 6697

LOADEMAIL[saket]DOMAIN[odenserobotics.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere