• Danish
  • English

Bliv medlem

Hvad får du ud af at være medlem af RoboCluster, og hvordan bliver du medlem?

Hvorfor blive medlem?

Som medlem af  RoboCluster kommer du tættere på dansk forskning, udvikling og innovation inden for robotter og automation - uanset om du er en virksomhed; bruger, leverandør, udvikler eller producent af robot- og automationsløsninger, en offentlig institution, en brancheforening eller en forsker.

Hvordan bliver du medlem?

Det eneste du skal gøre for at blive medlem af RoboCluster er at udfylde medlemsblanketten HER  og sende den til [email protected]

Hvad koster det?

Det er gratis at være medlem af RoboCluster. Deltagere forpligter sig dog til at være aktive i netværket og på den måde yde medfinansiering i form af de timer, man bruger på eksempelvis at deltage i arrangementer, projekter, mv.

For hver time deltagerne bruger på netværket, giver Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte 1 times betaling til at drive sekretariatet, så der kan arrangeres aktiviteter, matchmaking og udviklingsprojekter. Læs mere om medfinansiering HER.

Medlemsliste

På RoboClusters hjemmeside er alle netværkets medlemmer listet med logo og link til egen hjemmeside. Se listen over medlemmer HER.

Videregivelse af medlemsoplysninger til statistiske og videnskabelige formål

Innovationsnetværkene videregiver virksomhedsoplysninger om bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. 
InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål. 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner, f.eks. universiteter og ministerier, eller private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution. 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen. Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at tage en snak om de muligheder, du får ved at blive medlem eller har andre spørgsmål/kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet HER

Kontaktperson
Christina E. WanscherChristina E. Wanscher

Netværksleder

RoboCluster

M. +45 9350 7500

LOADEMAIL[cewa]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om RoboCluster 

RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Forskerparken 10
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 9350 7500
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere