• Danish
  • English

Værdier

RoboCluster arbejder ud fra tre værdier:

RoboCluster ikonSamspil mellem mennesker

RoboCluster arbejder ud fra værdien om, at der skal skabes samspil mellem passionerede ildsjæle, med udsyn og visioner. RoboCluster står for tværfagligt samarbejde mellem kreative personligheder, der kan tænke ud af boksen, forskere med perspektiver og praktikere, der kan få det luftige gjort konkret.

Viden 

RoboCluster samarbejder om viden i krydsfeltet mellem forskellige faggrupper. Det er i interaktionen mellem mennesker, hvor viden sammenstilles på kryds og tværs, at innovationen og de nye ideer opstår. Det er her, vi skaber resultater og frembringer nye teknologier og løsninger til gavn for samfundet og vores fælles velfærd.

Dynamik

Verden er ikke statisk og lineær men kompleks og under konstant forandring. Derfor arbejder RoboCluster dynamisk i krydsfeltet mellem forskning, erhvervsliv og samfund. Netværket skaber rum, hvor nye ideer og muligheder kan opstå ved at sammenstille samarbejdspartnere i nye konstellationer og konstant udfordre eksisterende viden i nye sammenhænge.

Kontaktperson
Morten NielsenMorten Nielsen

Cluster Manager

RoboCluster

T. +45 6550 9251

LOADEMAIL[morten.nielsen]DOMAIN[robocluster.dk]

robocluster

Kort om Innovationsnetværket RoboCluster 

Innovationsnetværket RoboCluster samler danske kompetencer inden for forskning, udvikling og design af robotteknologi. Netværket giver dig ny viden om robotter, robotteknologi og intelligente løsninger og services til indsatsområder med stor politisk og udviklingsmæssig bevågenhed. Få nye input til netop dine udfordringer med robotteknologi og automatisering og kom tættere på det danske robotmiljø 

Læs mere...
  • Kontakt
  • Campusvej 55
  • 5230 Odense M
  • Telefon: 6550 7400
  • LOADEMAIL[mail]DOMAIN[robocluster.dk]

Bevillingsgivere

BevillingsgivereBevillingsgivere